Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

22.3.2010

Mitä saa jos yhdistää kaikkein komeimman ja kaikkein kauneimman?

Hiskin tietysti!!! Onnittelut siis Tampereen KV näyttelystä ROPin napanneelle Hiskin isille Jöllille sekä äiti-Ritalle, joka oli VSP. ONNEA ONNEA ONNEA ! Saavutus on aikasten hieno varsinkin kun hoffeja oli paljon. Toki onhan molemmilla jo ennestäänkin komea näyttelyura, mutta kuitenkin.

Myös molempien koirien perheille kovasti onnea :) !

Viikonloppu se taas meni niin että kohahti...oli oikein ihanaa olla kaikki taas yhdessä ja puuhastella kaikenlaista :) ! Väitetään että se kellä onni on se onnen kätkeköön, mutta paskat sanon minä...olen itse niin tyytyväinen elämääni ja onnellinen että jos jota kuta se harmittaa niin voi voi..

Nismon ja Nemon viikonloppu meni koiramaisen rennosti. Ei mitään sen ihmeempiä sykyilyjä. Lauantaina mä todistin taas kertaalleen mun loistavan suunnistustaitoni sekä kyvyn arvioida matkan pituutta. Lähdin omasta mielestäni todella pitkälle lenkille Röhkölän mäen yli...noh, tulihan siitä ihan hurjat 2 km...TOSI pitkä ;). Laiskuuksissani en kyllä jaksanut enää toista lähteä tekemään.

Nismo treenasi paikallaanmakuuta ruokailujen yhteydessä siten että Nemo sai jo ruoan ja Nismo sai odottaa omaansa. Olinkohan turhan ilkeä?? Hyvin se ainakin toimi..ei noussut, pikkasen komensi että kiitos nyt riittäisi, mutta pysyi ja vapautuksesta oikein sinkosi syömään.

Sivulletuloja olisi tarkoitus tehdä kovasti tällä viikolla ja liikkeestä maahanmeno aloittaa...agikin on vasta perjantaina..iltasella meen hiippisten kanssa Jaanaa ja Bonoa (heeler) katsomaan :) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti