Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

20.2.2011

Masalassa agilitya :)

Valitan taas pakkasista...voisiko ne jo loppua?! Onneksi päivisin sentään on ollut vähän lämpöisempää. Lauantaina Nismo ja Nemo pääsivät mun kanssa töihin. Nauttivat suunnattomasti kun saavat olla mukana touhuissa ja käyttäytyivät oikein mallikelpoisesti :). Iltasella käytiin Ritvalla ja Jukalla oikein koko porukan voimin. Oikein kaunis koti! Kiitos kaffeesta ja makiasta - tullaan varmasti uudestaankin jutustelemaan ja hoffeja rapsuttelemaan.

Tänään me oltiin Hiskin kanssa kisaamassa Masalan kuplahallissa. KKK:n kisat, tuomarina Ritva Herrala ja 2 x agirata. Vähän flunssainen olo oli vielä, mutta ystävämme Katin turvin lähdettiin kuitenkin matkaan. Radat olivat oikein kivoja molemmat, sekaisin vauhtia ja sykkyrää. Ensimmäiselle radalle mentäessä mulla oli jo huonot fiilikset..Hiski ei jotenkin ollut niin hyvin kuulolla kuin pitäisi vaan kiinnitti huomiota liikaa muihin juttuihin. Esteet nähdessään oli kyllä ihan skarppina taas. Hyvin jäi lähtöön. En tiedä mitä tapahtui esteellä numero 4 joka oli puomi. Mielestäni ajoin Hiskin siihen hyvin, mutta kuulin että se liukastui ylösmenolla ja kun käännyin katsomaan, se mätkähti samalla kyljelleen alas puomilta. Tuomarikin näytti kauhistuneelta ja minä äkkiä viemään sitä uudestaan puomille. Epäröi kyllä, mutta tuli kuitenkin. Ohjauskuvioiden sekamelska valssi, persjättö, takaaleikkaus..meni aivan älyttömän hyvin! Sitten A veti puoleensa liikaa verrattuna vieressä olevaan muuriin ja hylkyhän se sieltä napsahti.

Tokalle radalle tosi hyvillä fiiliksellä. Hyvin teki tottista ja oli kuulolla. Jäi hyvin lähtöön ja kääntyi kivasti ekalta putkelta. Kontaktit olivat aika passelit ja saksalainen + sen jälkeinen takaaleikkaus ja niisto onnistuivat hyvin! Kepit oli ehkä hitaammat kuin normisti..putkeen irrotus hyvä ja tällä kertaa tuli hyvin ohjaukseen eikä karannut A:lle. Hyvin haki hyppyjä ja piti hyvää linjaa. Puomilla EI MITÄÄN epäröintiä, onneksi se ei siis ole kovin pehmeä koira :). Puomin jälkeinen takaakierto..rima putosi, hmh..se jäi ainoaksi virheeksi, ajan kanssa ei ollut mitään ongelmia, mutta tulos siis rimasta johtuen 5. Yleisfiilikset tosi jees, koska pidin tärkeimpänä sitä, ettei puomista ollut jäänyt mitään kammoa. Jee :)

Kuplahalli oli meille ihan uusi paikka ja ihan kiva sellainen. Voidaan mennä uudestaankin vaikka siellä kammottava pyöröovi olikin. Hiski ei sitä pelännyt, minä kammoksuin sitä kyllä :) ! KIITOS Kati vielä, olit korvaamaton apu ja seuralainen!

Huomenna ja tiistaina mulle tuleekin apulainen töihin - Lassilla on hiihtoloma. Saapi nähdä pääseekö Nismo ja Nemokin duuniin, olisi hyvää aktiviteettiä niille kunnes nää pirun pakkaset loppuu.

Wilma on hupsu. Se koohottaa ja höseltää, mutta ajoittain rauhottuu jopa miettimään ja tottelemaan. Rakas pakkaus siitä on jo tullut. Intoa tekemiseen tulee koko ajan lisää. Tai noh, ehkä sitä intoa ei koskaan ole puuttunut vaan se on ollut välillä haasteellista kanavoida oikein ;).

Flunssa on ottanut kyllä kaiken energian. Eilenkin nukahdin sohvalle ja heräsin siitä vasta aamulla..Ate oli kyllä epätoivoisesti yrittänyt herättää mutta ei mulla ole moisesta edes mielikuvaa, niin kovin on väsyttänyt. Tänään kyllä kömmin kainaloon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti