Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

28.2.2011

Suuri suru

Pikkuinen harmaa tyttö, Dagdahoff Artemis Vierte, ei enää tänään iltapäivällä jaksanut taistella pienestä elämästään. Se ei jaksanut imeä ja paino ei lähtenyt nousuun. Atea lainatakseni, lyhyestä elämästään huolimatta tämä pieni harmaa sulatti jo monta sydäntä.

Tänään taas huomasimme, kuinka voimattomia olemmekaan suuren luontoäidin rinnalla. Vain Unna tiesi, ettei pennusta ole eläjäksi. Ikävä on kova - niin nopeasti tuollainen pieni jättää jäljen sydämeen. Nuku rauhassa pieni harmaa. Nyt sinua ei satu mihinkään.

Olen niin pahoillani Aten, Maijan ja Saminkin puolesta. Vaikka näin oli oikein, sydämellä on iso paino.

- Rakkaudella Hanna

2 kommenttia:

  1. Voi ei, ei siis pieni jaksanut elää :(

    Olen niin pahoillani teidän kaikkien puolesta, sanat ei nyt oikein riitä.

    Mira

    VastaaPoista
  2. Kiitos Mira. Ikävä on kova vaikka ei pitkään ehditty tuntea.. :(

    VastaaPoista