Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

27.3.2011

Aika juoksee

En voi uskoa! Katsokaa nyt näitä pieniä pentusia miten isoja ne jo ovat?? Mun ja Aten sydämet on ihan myytyjä näille pikkuisille hoffinaluille.

Tässä kiljumiskuva jommasta kummasta, joko Lakusta tai Tiitusta. Kaikki kuvat : Ate Kolulahti


Tässä Tiitu, pieni pihavahdin alku :)


Kaikki ovat kovia liikkumaan, repivät leluja ja tietysti painivat keskenään. Tänäänhän pennuille tuli ikää jo neljä viikkoa! Mihin tämä aika tosiaan katoaa?

Seisotettiin niitä kuvia varten ja oli aika mahdoton tehtävä. Ruokaa apuna käyttäen (kaikki on aikamoisia ahmatteja ja syövät puuroa ja lihaa yms kauhealla innolla! )
ja ilmankin yritettiin, mutta vikkeliä kavereita ovat. Saatiin kaikista kuitenkin jonkunlaiset kuvat :)


Viimoisena sijoitustyttö Dagdahoff Awen Sechste - merkkari tyttö - Aada


Katsokaa nyt noita sen jättimäisiä tassuja :) ! Ja on ne kaikki suloisia, kaikki kuusi pientä kääröläistä. Dagdahoffin A:t. Voi että sentään :). Tässä koko konkkaronkka! Tulevat muuten aitauksen kynnyksen yli helposti ja äkkiä tutkimaan ympäristöä.


Ihana huomata, että kaikki ovat uteliaita ja reippaita pieniä koiranalkuja. Tulevat ihmisten luo ja lähtevät reippaasti tutkimaan uusia paikkoja. Hiskikin oli eilen kuulemma käynyt lapsia katsomassa ja isään oli suhtauduttu hiljaisella kunnioituksella - kaikki kuusi olivat istuneet rivissä kun Hiski oli nuuskinut niitä häntä heiluen :) !

Me oltiin eilen Nismon ja Nemon kanssa töissä. Kylläpäs pienet koiruudet käyttäytyivät jälleen kauniisti! En usko että kukaan asiakas edes tällä kertaa huomasi niiden olevan siellä :). Piha-alue oli aivan tyhjä autoista kun työpäivä loppui joten juostiin ja leikittiin siinä hetki ennen kotiinlähtöä. Miten tärkeitä pienet hiippikset ovatkaan :).

Tänään Wilma ja Hiski saivat ihan erikseen laatuaikaa! Minä painuin Wilman kanssa Pirkkulan lenkille ja Hiski ja Ate menivät kuvaamaan ja juoksemaan alametsään. Molemmat nauttivat siitä omasta ajasta ihmisen kanssa kovasti :). Wilmakin sai hoffihepulin kesken lenkin ja oli naurussa pitelemistä! Liukastakaan ei enää ole - sieltä se kevät vaan tulee!

On ollut kiva viikonloppu. On tullut levättyä, lenkkeiltyä kunnolla ja kotikin on taas siisti :). Tiistain vapaapäivää odottaen! ja keskiviikon työpäivää (8-23) kauhistellen..

3 kommenttia:

 1. Ensimmäisessä kuvassa Atum Siebte alias Laku.

  VastaaPoista
 2. Arvasin että kasvattaja tai iskä tunnistaa paremmin kuin mä ;) !

  VastaaPoista
 3. Silmät paljastaa... Näillä pennuilla on kaikilla ne paljon mainitsemani "puhuvat silmät".
  T:
  Kennel Dagdahoff / Ate

  VastaaPoista