Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

26.7.2011

L-O-M-A

NYT SE ON VIHDOINKIN - LOMA!!!! Tätä ihanuutta on jo takana kaksi ihanaa päivää ja vielä kolme viikkoa + kolme päivää edessäpäin. Ensi maanantaina tosin täytyy mennä antamaan myyntiluvut ja raportit, mutta muutoin saa vain lomailla, tehdä kotoota rästihommia, olla koirien kanssa piiiitkillä lenkeillä ja uintireissuilla, istua keskellä päivää lonkero kädessä ja hihitellä Aten kanssa Kummeli elokuvalle, katsella auringolaskua, nukkua pitkään, olla yhdessä, lähteä matkoille, syödä aamupalaa terassilla, nähdä ystäviä, kerääntyä porukalla istumaan iltaa....ah, saa nauttia siitä ihanasta elämästä yhdessä. Voi vitsit, tähän voisi tottua :)

Koirat ovat ainakin lenkkeilleet ja minäkin olen saanut rutkasti liikuntaa. Ollaan juostu pitkin metsiä ja viilentäviä ojia sekä hihnalenkkeilty oikein urakalla. Ostin joustohihnan Wilmalle ja tarkoitus olisi yhdistää se valjaisiin ja vetovyöhön - eikun baanalle! Wilma liikkuu nyt ihan kivasti ja täytyy erityisesti mainita että se ottaa lääkkeet tosi kauniisti. Hiskin kanssa ne ovat metsissä ja pelloilla edelleen aivan päätön kaksikko enkä aina oikein tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa :D. Kolmikko: Wilma & Nismo & Nemo ovat vetäneet suurimman osan lenkeistä kimpassa ja ihme kyllä hihnatkin pysyvät kaikki minulla näpissä ilman solmuja.

Nismon kanssa on tarkoitus ilmoittautua Nummelan toko-kokeeseen, toivottavasti mahdutaan! Pikkuisia juttuja ollaan otettu pihalla tokon merkeissä ja namipalkan lisäksi palkkana toimii hyvin A-este joka vaan on Nismon mielestä ihan paras homma. Nemo osaa kantaa "kapulaa" kauemmin kuin 2 sekuntia - jihuu! Kapulana toimii edelleen tikunpätkä ja en oikein tiedäkään miten olen mennyt sen noudon kanssa niin metsään..Nemohan kantaa lelua suussaan AINA ja taistelee siitä mielellään. Jaksaa Tuukan kanssa palloleikkejäkin vaikka kuinka pitkään. Silti en ole saanut sitä noutamaan?! Kiitos naksuttimen nyt se kantaa "kapulaa" ..edes sen hetken..:D.

Hiskin kanssa oltiin Ville Liukan agikoulutuksessa sunnuntaina. Koulutus oli aivan HUIPPU! Saatiin tosi hyviä apuja miten mennä pysäytyskontakteilla nyt eteenpäin ja haettua varmuutta ilman himmailua. Sain ohjauksestani hyvää palautetta mistä olin toki otettu ja hämmästynyt..olen aina luullut omaavani kaksi vasenta jalkaa agikentillä :D. Paljon huomiota ja neuvoja siihen mikä olisi juuri Hiskille ja minulle se paras tapa suorittaa tietynlaisia esteitä ja käännöksiä. Hiski oli kivassa vireessä treeneissä ja potkua riitti + se kääntyi ja tuli ohjaukseen minun mittapuussa jopa aivan loistavasti joissain kohdissa. Radanpätkät olivat mielenkiintoisia ja kauhea palo jäi siihen, että pääsee kokeilemaan kaikkea uutta kun treenaan yksin. Aivan loistava koulutus, jämpti ja opastava JES!

Kohta on TERVIS :) ! Kiva kerääntyä taas siihen samaan hulluun joukkoon tuttujen ja ystävien keskelle!

Apua, sitä, tätä ja tota mutta silti niin superia...LOMA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti