Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

8.8.2011

Wilman kuntoutusta

Ollaan oltu reippaita ja noudatettu tarkkaan sekä Niinan fyssari neuvoja, että Skutin kuntoutusohjeita liikunnan suhteen. Joka ilta on jumpattu ahkeraan ja itseasiassa Wilma tykkää siitä kauheasti :) ! Lääkekuuria on jäljellä vielä ja edelleen jännitys tiivistyy että mitä sitten kun se loppuu...

Wilma on voinut hyvin ja liikkunut hyvin ilman mitään ontumisia tai muuta vaikka on ollut n. kaksinkertaisella liikunnalla normaaliin nähden. Ollaan vähän miksailtu hihnalenkkejä ja metsäjuoksemisia päivän mukaan, lisänä sitten Hiskin kanssa normipainit pihalla ja tarhailu jossa juoksentelee mielelllään myös.

Päivittäiseen jumppahetkeen kuuluu erilaisia venytyksiä ja tasapainoilua sekä syvien lihasten vahvistamista :). Musta tuntuu, että se on luonut lisää sellaista yhteyttä mun ja Wilman välille myöskin..kaikki Wilman nähneet tietävät, että se on omalaatuinen koira juuri siksi, että sen kansssa on vaikeuksia päästä aina samalle taajuudelle. Vaikea selittää..

Ollaan me treenattukin lomailun ja urheilemisen keskellä :) ! Sunnuntaina Katja ja Niina tulivat kanssamme tokoilemaan - kiitos seurasta ja neuvoista! Nismo osoitti pitkästä aikaa uppiniskaisuutta treeneissä ja toimi vähän sellaisella "joo, kun itse haluan" periaatteella. Ärsyttävää. Nemo sai harjoitella malttamista ja paikallaoloa. Meni yllättävän kivasti ja pysyi hyvin :). Pieni lemmupoika on vaan hmm..miten sen sanoisi...ylihullu kaiken ruoan perään ja esittää mieluusti koko osaamisensa kun näkee että palkka on tulossa. Sivulle tulossakin jos palkkaa joutuu hetkenkin kaivamaan niin johan se on esittänyt piruetin jo oikeaan ja vasempaa, takajaloilla ja neljällä jalalla sekä antanut tassuakin pariin kertaan. Haastetta hitaalle ohjaajalle ;). Wilma joka ei tullessa ole ollut kovin hyvä leikkimään, tuli kentälle leikitettäväksi ja siitä lennosta otettiin seuraamisia ja taas leikittiin! Keskittyi tosi hyvin ja leikki kauhealla innolla kera ravistuksien ja murinan. JIHUU!

On ihanaa asua niin, että metsälenkkiä riittää tuntikaupalla kunhan vaan ylittää tien eli lähtee tontilta n. kuuden metrin päähän :). Nyt ei ole hirvikärpäsiäkään enää näkynyt joten mikäs siellä on kulkea! Mustikoita ei vaan löydetty yrityksistä huolimatta yhtään, pöh.

Aten kanssa on taas monta rautaa tulessa suuntaan jos toiseen - normia meijän elämää ja ihanaa sellaista :). Kyllä lomalla vaan on niin kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti