Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

4.9.2011

Epikset

Perjantaina liitelin Nismon ja Hiskin kanssa oman seuran epiksissä. Oli oikein kiva nähdä taas tuttuja ja Atekin oli Tuukan kanssa mukana joten kuviakin tallentui :) ! Nismo ja Hiski osallistuivat ulkopuolisina mölleihin ja molemmat tietty omaan luokkaansa kisaaviin. Tuomarina meillä oli ystävämme Elina Kukkasjärvi. Hiski teki molemmilla radoilla ihan ok nollat, vähän se oli mun mielestä tahmean oloinen ohjauksessa ja A:n alastulo oli sellaista "juupas, eipäs" . Pari kyllä ihan "jee, wau" kohtaa myöskin joten hyvä mielikin jäi! Nismo taasen...noh, se lähti vähän lapasesta :D . Pieni koira meni häntä tötteröllä putkista juuri niille esteille mille huvitti eikä tullut ohjaukseen. On se kummallinen koira..saatiin me ihan hyviäkin pätkiä aikaan ja kivaa että oli potkua, mutta ei vuotanut kuitenkaan.

Tässä kuvia, kaikki kuvat : Ate Kolulahti

Nismo valmistautuu radalle, tykkään kun sitä ei tartte viritellä tottikseen vaan se virittyy sillä tottiksella.


Paikallaoloa ennen rataa...


ja puomilla mennään!


...onhan se A-este noin pienelle aika korkea :D


Nismosta on pienellä opettamisella tullut aika kivasti liikkuva agihirmu ja se tykkää kauheasti..nyt kun saadaan keinu kuntoon niin jees ja kisoihin ;) ! Pohjatyö on ihan ok mallilla, nyt vaan maltillisesti.

Nemohan oli tietysti mukana ja sai temppuilla sekä olla valloittava taas omalla olemuksellaan, katsokaa nyt söpistelijää :..ja vilkutus :D !


Tuukka treenasi Nemoa vielä seuraamisen, perusasentojen ja pyörimisen osalta - hauska kaksikko ja Tuukan mielestä oli vähintäänkin kunnia-asia kun Nemo totteli :).

Sitten Hiski liitelee :


Tykkään kun kuvissa näkyy, että se hakee esteestä kohtuu hyvin itsenäisesti oikean kohdan mistä hypätä ja mihin kääntyä.


Hui mikä hyppykorkeus!


Kääntyy, kääntyy..


Kohti ensi viikonlopun agikisoja :) ! Kiitos rakas kuvista :) !

Eilen Kati, Pimu, minä ja Nismo + Nemo lähdettiin pitkästä aikaa Kisakalliolle lenkkeilemään ja otettiin oikein eväätkin mukaan. Lukuunottamatta sitä sivuseikkaa että lounastauko tapahtuikin kodan sijaan kivien päällä, reissu meni oikein mahtavasti :D ! Tottakai juuri se kota missä me ajateltiin lounastaa, oli räjäytetty. Maasto oli oikein kaunis, EI YHTÄÄN HIRVIKÄRPÄSTÄ, oli vesistöä, nousua ja laskua parituntisen matkamme varrella..pikkuiset eivät osoittaneet mitään hyytymisen merkkejä, kuten ei aiemminkaan :). Kaikki meistä nautti aivan täysillä!

Wilman kanssa on jumpattu edelleen kovasti ja nyt kun sillä on juoksut, se on kaikessa vielä mahottomampi kuin normisti..seuraamisessakin täytyy oikein ponkaista suoraan ilmaan kun käsky käy :D ! Liikkuu edelleen ihan ok ja tosiaan tykkää selkeästi kaikista fyssari -harjoituksista.

Ensi viikko täytyy treenata toko -kokeisiin ja Hiskille kontakteja...miksi viikonloppu jo loppuu??! Kiitos muuten eilisestä kaikille asianosaisille :D !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti