Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

9.9.2011

Sataa,sataa ropisee...

Hieman jännitti keskiviikkona treenata sateessa kun toko-koe on tulossa..Nismo ei ole mikään satten ystävä. Toki tekee mutta pilke silmäkulmasta puuttuu kun silmiä täytyy siristellä kontaktissa ja korvat on luimussa. Jätin suunnitellun paikallaolon väliin..sen PITÄISI olla ihan hanskassa meillä, joten turhaa ottaa epäonnistumista viime metreillä. Liikkeestä seisominen ok, luoksetulo ok ja perusasennot ok samoin seuraaminen sateesta huolimatta :) ! Lyhyet, onnistuneet treenit. Sisällä ollaan otettu joka päivä perusasentoja ja edestä perusasentoon siirtymisiä...maahanmenoja yms..joskos huomenna vielä sitä tokohyppyä katsoisi? En tiedä..tuntuu hölmöltä viilata mitään yksittäistä ennen koetta..onko jo päivän selvää että mua JÄNNITTÄÄ?!

Tänään seuran epikset ja seuran mestaruuskisat Hiskin ja Nismon kanssa. Tavoite = Hiskille kunnon kontaktit, Nismolle hallittua ohjausta..Katsotaan kuin meitin käy :). Hiski on aika hmm...sekaisin Wilman juoksusta..mutta outoa kyllä, treeneissä se keskiviikkonakin toimi Aten kanssa ihan normisti? Ehkä oli jopa vielä parempi kuin normisti?! Silti en luo kauheita odotuksia huomisille agikisoille :D !

Wilman elämä on ollut tylsää kun täytyy olla eristettynä juoksujen takia..pikkuisen tokoa, liikkumista ja fyssaria..vähän Wilma kaipailee sitä oveririehumisa Hiskin kanssa mutta täytyy nyt vaan malttaa. Nemo on ottanut ärsyttävästi Wilman juoksun. Normaalisti niin kiltti ja kuuliainen otus menee ulkona ihan korvattomana joka suuntaan eikä tottele. ARG! Miksi mä en vaan varaa niille sitä kastraatiota?!

Onneksi on perjantai :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti