Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

20.9.2011

Möllitokossa

Hui kun eilen tuli kiire! Espoosta kun lähtee vähän yli viisi ja kuudelta täytyisi olla jo kentällä paikallaanmakuussa niin hoppuhan siinä tulee :D ! Nemo osallistui nakkiluokkaan jossa löyhä arvostelu ja palkkaaminen ok. Nismo osallistui mölleihin ihan ALO luokan säännöin.

Pikkuruinen ja touhukas Nemo hauskuutti yleisöä, tuomaria, sihteeriä ja kaikkia jotka tuon touhukkaan minilemmun näkivät :D ! Pojoja kerättiin 120 (max 160p.) . Tässä osa-alueittain kertomukset, pisteitä en muista:

Paikallaolo (1 min, hihnanmitta) - teki "Nemot" ja törötti n. 50 sekuntia paikallaan ja sitten sinkosi minun luo aivan tohkeissaan. Uuno.

Seuraaminen - mikä seuraaminen?! Mikä seuraamiskohta?? Kontakti oli kyllä hyvä koko ajan ja näemmä koko kaavion voi tehdä myös pohkeenväistötyylillä ja välillä peruuttaen.

Liikkeestä maahanmeno - vein namilla ja jäi hyvin, nousi ekalla istumaan. Valmisteleva osuus kaamea räpellys :D

Liikkeestä seisominen - ai häh?? Mikä seisominen? Jos tuun kuitenkin perässä..

Luoksetulo - tämä oli nappisuoritus Nemolta! Ja mikä vauhti :D .

Estehyppy - meinasi varastaa, sain käskytettyä, ekalla yli ja sitten hirveellä kurvilla takaisin mun luo.

Lisäksi Nemohan esitti n. 10 kpl piruetteja takajaloillaan ja juoksi A-esteen pariin kertaan. Yleisvaikutelmasta saatiin 10 koska Tuija sanoi että noin iloisesta menosta ja yhteistyöstä ei voi muuta antaa kuin täydet. Hassu Nemo :) .

Nismo on ollut hieman vaisu pari päivää aika ajoin..ruoka maistui tänä aamuna ihan normisti ja liikkuu ihan normisti mutta jokin sitä painaa..huomasin jo eilen kun otin sen paikallaoloon, että kaikki ei ole hyvin. Pieni yritti parhaansa, mutta se tekemisen meininki mitä meillä normisti on, se puuttui. Paikallaolo nollattiin, mutta olen silti äärimmäisen tyytyväinen! Maa oli märkä, ilma sateinen ja se jäi hyvin. Vierestä lähti koira ja toinenkin eikä silti noussut. Yskäkohtaus iski mulle - Nismo nousi istumaan ja meni heti takaisin maahan. Nousi ekasta istumaan ja vaikeista olosuhteista huolimatta pysyi koko 2 minuuttisen. JES! Seuraamisesta puuttui jo jotain - ei normia tirehtöörimarssia ollenkaan. Liikkeestä maahanmeno - ei meinannut lähteä mukaan ollenkaan? Luoksetulossa kun jäi mun kutsusta huolimatta istumaan päätin keskeyttää - jokin oli selkeästi vialla. Kati epäili kentän pimeyttä ja varjoja syyksi..en sitten tiedä. Parkkiksella teki paremmin, mutta se jokin siinäkin puuttui. Kotona ihan normaali. Tutkin sen, venytin ja vanutin, painelin ja känätelin - ei mitään?? Tänä aamuna juoksenteli pihalla kuin päätön apina ja tottiskin maistui normiin malliin. En ymmärrä. Noh, olen tyytyväinen itseeni kuitenkin. Täytyy tuntea oma koiransa ja tietää koska on hyvä lopettaa hinkuttaminen eikä vaan vaatia.

Jätän Nismon tänään agilitysta pois vielä varmuudeksi. Hiskin kanssa Marjun treeneihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti