Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

19.9.2011

Toivo on palannut!

Lauantaina Hiskin kanssa kaksi ERINOMAISTA rataa Lohjalla!!! Toivo nollista ja kolmosiin noususta on palannut! Meillä on niitä yliaikanollia jo liuta kakkosista ja sitten sellaisiakin jotka ei ole riittäneet luvaan..On siellä onneksi yksi ihan oikeakin luva. Masentavaa, mutta onneksi korjattavissa ja lauantai todisti sen oikein hyvin :) !

Seppo Savikon agirata x 2 ja molemmilta tulos 10. Aika riitti oikein reilusti, jäi 8-9 sekuntia ja etenemä oli oikein hyvä! Jihuu!!! Mun liikkumisesta on ollut puhetta ja Aten "piiskaamana" olen kiristänyt vauhtia, jättänyt turhan varmistelun pois ja antanut mennä vaan. Lisäksi ohjaus oli videolta katsottuna huomattavasti rohkeampaa! Virheistä huolimatta fiilis oli aivan erinomainen ratojen jälkeen. Suunta on ylöspäin! Ekalla radalla en ennakoinut käännöstä putken jälkeiselle hypylle tarpeeksi selkeästi ja rima kolahti alas. Hiski harvoin pudottelee, joten ei näitä tule mietityä, paitsi nyt kun virhe kävi. Koko rata oli oikein sujuvaa, hyvää liikkumista jne ja sitten se menikin puomin alasmenolla överiksi - ei toivoakaan että olisi pysähtynyt..Toiselle radalle samalla asenteella ja kepeillä käsi liian lähellä koiraa = Hiski kopautti hihaan ja siitä 5. Hyppy josta vedin valssilla yli - rima alas?! Kulma taas liian ahdas, näitä täytyy treenata paljon. Kontaktit meni hilkulle, mutta ei virheitä. Nollat oli siis taas niin lähellä, mutta niin kaukana :D ! Ainakin meissä molemmissa oli potkua niin perkeleesti! Kontakteja täytyy treenata kovalla vauhdilla paljon..kun hipsin - pysähtyy, kun juoksen - ei toivoakaan :D . Hyvä mieli ja kauhea palo treenaamaan ja uusiin kisoihin! Viikonloput on vaan aikasten täynnä ja seuraaviin ehtiikin vasta n. kuukauden päästä.

KIITOS Katille ja Miralle kisäpäivästä ja ONNEA vielä Nuuskulle :) !Kiitos myös rakkaalle miehelleni Atelle kun potkit vauhtia persuksiin ja Marjulle myös joka neuvoi ja tsemppasi radan vieressä.

Nismo on ollut seurannassa ja lauantain ihme-hepulin myötä kun se loikki edestakaisin väliä sohva-lattia hirveällä vauhdilla totesin että jalka taitaa olla kunnossa. Eikä edelleenkään ole ontunut jalkaa lenkeilläkään..Tänä aamuna se oli omituinen, söi vaan ruohoa ulkona ja ruoka upposi hitaasti. Vein vielä lenkille erikseen ennen töihin lähtöä, mutta oli taas jo normaali?! Ehkä ei mitään hälyyttävää. Nemo röyhkeä possu oli sitä mieltä että jos Nismo ei syö ruokaa, hänelle kelpaa hyvin ja kiersi kuppia ja Nismoa kuin kissa kuumaa puuroa. Ei kuitenkaan uskaltanut tunkea kupille kun tiesi että pöläytys käy. Jos Nismo ok kun menen töistä kotiin niin molemmat osallistuvat tänään möllitokoon kentällä!

Meidän hölmö musta eli Wilma on edelleen sitä mieltä että kääntää Hiskille häntää vaikka Hiski ei enää ole siitä kiinnostunut? Hmm..jätettiin ne vielä erikseen varmuuden vuoksi. Wilman kanssa eilen erityisen pitkällä lenkillä Pimun ja Katin kanssa. Oli ilo huomata miten hyvin se on kuulolla koko ajan. Pikkuisella äänellä kun kutsuu niin heti hakee kontaktia eikä hössötä ylimääräisiä. Oli oikein kiva lenkki!

Viikonloppuna se olisikin sitten Tuuloisten reissu Aten kanssa - ou jee :) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti