Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

16.1.2012

Koirahommissa ilman koiria :)

Oli eilen ihan hauskaa mutta outoa olla näyttelyssä ilman "omia koiria"..ajatuksen ääneensanomisen jälkeen kyllä muistin, että eihän minun omista koirista kukaan ole koskaan osallistunut näyttelyyn?! Hassua, en ole ajatellut asiaa koska kuitenkin perheen koirista kaksi on käyneet näyttelyissä ja Hiski aika paljonkin.

Olimme siis eilen Lahdessa katsomassa kun Aten A-pennuista kolme esiintyi ekaa kertaa ihan oikeissa kehissä, junnuluokassa. Niin se aika kuluu! Kohta ne täyttää vuoden ja olemmekin järjestämässä pentutapaamisen Lägin hallille hauskojen harrastuksien pariin :). Kaikki kolme saivat kivat arvostelut ja ennenkaikkea laajat arvostelut - koko lappu oli kirjoitettu täyteen :) . Oli kiva tavata taas tuttuja ja ystäviä näyttelypaikalla mihin on tutustunut tässä vuosien mittaan. Naureskelin taas itselleni että muistan vaikka kuinka paljon hoffien sukutauluja ulkoa vaikkei minulla ole edes omaa hoffia :D ! Kurkin myös innokkaana kelpieitä..Olen pitkään miettinyt mikä se seuraava koira tulee olemaan minulle. On päivänselvää, että sydämeni tulee aina olemaan myyty chihuille ja hoffeille, mutta uutena tuttavuutena olen tutustunut kelpieen joka vaikuttaa mielenkiintoiselta. Olen selvitellyt rotua ja kasvattajia suurella mielenkiinnolla. Katsotaan johtaako se vuosien päästä johonkin :). Kiire ei ole vaikka polte on kova. Nismo ja Nemo ansaitsevat kaiken huomioni ja Hiski ja Wilma siinä samalla :). Kuitenkin seuraava perheemme koira tulee olemaan se Aten jalostustoivo.

Ollaan pääosin keskitytty lenkkeilyyn ja hankijuoksuun nyt kun sitä lunta taas on edes vähäsen :). Kati ja Pimu ovat olleet meidän uskollisia lenkkiseuralaisia. Minä jään tämän päivän jälkeen loppuviikoksi lomalle ja olemmekin Katin kanssa jo buukanneet pitkiä lenkkejä - ihanaa!

Eikä tokoakaan olla unohdettu, eikä rallya. Kotona vaan puuhasteltu - Wilman kanssa rallya ja Nismon kanssa tokoa, Nemo ja Hiski temppuilee siinä samalla :). Hiskillä on nykyään pohjaton ruokahalu, tuntuu että se kiipeäisi vaikka puuhun palkan toivossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti