Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

29.1.2012

Liedosta LUVA!!!

Niin monesti niin lähellä, niin monesti sadasosan päässä tai sijoituksen päässä mutta nyt se napsahti, meidän toinen ihkaoikea LUVA kakkosluokasta. Oujee - olemme onnesta mykkyrällä!

Tuomarina meillä oli Johanna Nyberg ja radat olivat oikein kivoja, joskin mutkaisia ja ansaisia. Eka rata hyllytettiin minun niin typerään ohjausvirheeseen..en muista koska kisaaminen olisi taas jännittänyt niin paljon kuin tänään. Eka rata aina loppusuoralle asti nollana..mutkaputkesta ulos ja pituus ja puomi vierekkäin. Tutustumisessa pistin vielä merkille hankalan kulman pituudelle ja tiesin missä kohtaa OLISI PITÄNYT olla ohjaamassa mutta jäin tyhmään kohtaan ja ohjasin Hiskin suoraan puomille. Voi tylsyys..Hiski oli oikein ihana ja hyvin ohjattavissa, kuuliainen kontaktilla ja kääntyi erinomaisesti. Vauhtikin oli kelpoluokkaa.

Tokalle radalle asennetta peliin ja ekaa kertaa uskalsin sanoa itselleni ääneen "nyt se luva tulee"..alussa jo vaikea paikka, paha käännös ja putki houkutuksena. Hiski kääntyi turhankin voimakkaasti ja poski viisti muurin sivutornia. A:n alastulolta lähti ilman lupaa..mrr...tuli erinomaisesti muutoin ohjaukseen ja askeleet meni hyvin yksiin. Puomin alastulolla käytiin sekuntitolkulla tahtojen taistoa että millainen se alastulo onkaan ja koska siitä lähdetään. Hermot piti ja saatiin onnistumaan. Persjätöt toimi eikä pari jaakotustakaan huonolta tuntuneet, päinvastoin. Kepit erinomaiset molemmilla radoilla. Juostiin loppusuora niin perkeleesti ja puomin alastulosekunneista huolimatta aika riitti, nolla, neljäs sija, LUVA !!!! Voi vitsit että me tuuletettiin! Me tehtiin se!!!

Olen Hiskiin ja meidän tiimiin erittäin tyytyväinen :) !!! Olo on kyllä huikea, tämä on meille niin iso juttu.

Tarkoitus oli alunperin vielä jäädä hyppärille, mutta saimme sen mitä eniten toivoimme, joten lähdimme kotiin sieltä pakkasen keskeltä.

Tuhannet kiitokset Atelle kotijoukoissa ja Katille paikanpäällä avusta - kiitos,kiitos,kiitos - ootte murusia :) !

Tässä vielä Aten ottama kuva parin vuoden takaa, joka kuvastaa meidän fiiliksiä


Seuraavaksi kisailemme Kirkkonummella kolmen viikon päästä. Katsotaan mitä tulevat kisat tuovat tullessaan :) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti