Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

10.5.2012

Lenkkeilyä ja malttia sekä agia :)

Vitsit mitkä ilmat!!!! Ei liian kuuma mutta kuiva ja aurinkoinen keli - tuulta siellä täällä, oujee :) !

Mä tulin siis tosiaan vihdoin terveeksi ja tuntui että viikon sairastelu oli ikuisuuden mittainen! Nyt arki sujuu taas mallikkaan vauhdikkaasti kotitöineen, lauman kanssa ja rakkaan perheen kanssa. Ihanaa! Makoileminen on kamalaa kun sitä on liikaa..eikä sellaiseen ole yhtään tottunut!

Maanantaina me oltiin Nismon ja Nemon kanssa kyläilemässä. Kahvit sai juotua jo ulkosalla ja hiippuraiset saivat paahtaa ympyrää pitkin pihaa. On ne kilttejä ja helppoja pikkuisia. Nemon uhitteluyritykset Nismoa kohtaan Nismon kastraation jälkeen jäivät näemmä pallien mukana pois, hyvä niin! Vaivannut eturauhanen vaikutti näemmä myös hyppimiseen sohvalle tms vaikka mä kuvittelin että se on se löystynyt polvi...väärässä olin. Kiitos kaffittelusta Frossu ja Patu!!!

Tiistaina normisti Marjun treeneissä ja meni taas aivan loistavasti! Erityisen onnellinen olen kontakteista, sekä puomilla että A-esteellä - Marjukin kehui että muutosta on! Tuli reippaasti loppuun asti ja jäi hyvään asentoon ja vasta luvan kanssa pois - oujee! Kepit jees, kaikki sisäänmenot oikein ja hyvin pujotteli vaikka aita oli vastassa. Kääntymiset jälleen hyviä ja se on se meitin vahvuus kun nopeutta ei ole niin kovasti :) . Rimoista yksi oli sellainen mikä meinasi pudota aina, mutta siihen mun liikkeen korjaus riitti..jos vaan käyn tönäsemässä niin putoaa herkästi, pikku vekillä kun pyöristi ja malttoi niin tuli hyvä. Kivojen treenien vauhdittamana ilmoitin Hiskin Janakkalaan kolmelle radalle 20.5 sunnuntaiksi. Katsotaan miten meitin käypi :). Vain 26 maxi3 luokkalaista! Eli nopeasti hoituu :).

Eilen lenkillä ja jäätelöllä isommalla porukalla - Nina ja lastenrattaat joissa kaksi lasta, yksi lapsi fillarilla ja rattaiden vieressä kaksi koiraa sekä minä, Nismo, Nemo ja Iita. Oltiin varmasti aikamoinen karavaani :D !!! Kaikki meni jees ja Iitakin käyttäytyi niin hienosti. Hyvin kävelee hihnassa ja suhtautuu uusiin asioihin, ihmisiin ja koiriin uteliaasti mutta ei tyhmänrohkeasti. Matka ei ollut kuin n.4 kilometriä mutta ryhmä oli sellainen että melkein kaksi tuntia meni sitä taitellessa...kiitos Ninan poppoolle!

Nismo on tehnyt joka päivä niitä tärkeitä malttiharjoituksia - yhden käskyn noudattamista ilman että saa tarjota kaikkea mahdollista parin sekunnin jälkeen käskyn kuultuaan. Alkanut hoksaamaan ideaa ja onnistumisiakin ollaan tehty. Maahanmenoja taasen myös ja ennakointia pois. Pikkujuttuja mutta meille tärkeitä juttuja. Se on sitä malttia, malttia.

Iita ja Nemo ovat keksineet hyvässä hengessä jahdata toinen toisiaan - näyttää hassulta kun kokoero alkaa olemaan jo niin suuri :D . Nismo katsoo niiden touhua halveksuvan arvokkaalla ilmeellä. Nismo the järjestyspoliisi on kuitenkin hyväksynyt Iitan laumaan erinomaisesti vaikka Iita onkin riehakas kakara. Iita myös (ainakin tositaiseksi!) arvostaa Nismoa eikä käy sitä nyppimässä.

Wilma on taas normaali uuno. Makuulle meno näyttää ihan tavalliselta..tai noh, Wilmalle tavalliselta. Kipulääkekin jäi siihen yhteen. Katsotaan..harmittaa..

Onneksi matka lähenee - Aten kanssa kaksin, voi jee :) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti