Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

29.5.2012

Möllitokossa

Eilen siis oman seuran möllitokossa - kiitos järjestäjille :) !

Tuomarina Tuija Manninen

Nemo

Pikkuinen lemmu osallistui taas nakkiluokkaan koska eihän se mitään oikeaa tokoa osaa lainkaan, kunhan hömpötellään :D ! Nakkiluokassa siis vain yksi seuraaminen, jäävissä mennään vaan parin askeleen päähän ja paikallaolo kytkettynä 1 min. Maksimipojot 160.

Luoksepäästävyys 10 - siinä se istui ja häntää heilutti kurnutuksen kera ;)

Paikallaolo 8 -meidät kyllä ylipisteytettiin koska se oli niin kamalaa takkuamista se maahanmeno että terve!

Seuraaminen 8 - joo, tulihan se siinä vieressä poikittaen ja otti se perusasennotkin..hauskaa sillä ainakin oli koska häntä heiluen minua toljotti

Liikkeestä maahan 0 -juu ei todellakaan jäänyt sinne :D . Paiskasi tassua kun annoin maahan käskyn ja pyörähti pari kertaa ympäri sekä käveli kahdella jalalla

Liikkeestä seiso 6 - hei, se pysähty (ehkä toisella käskyllä)! Valmisteleva osuus kamala..

Luoksetulo 8 - Jäi hyvin, tuli lujaa ja perusasentoon käsiapu. Ihana vauhti!

Estehyppy 7 - ei meinannut karvoissaan pysyä ja jouduin tiukasti käskyttää ettei hyppää ennenaikojaan, annoin käsiavun käskyn kera mutta hei - se jäi sinne seisomaan! Hyvä perusasento loppuun.

Yleisvaikutelma 9 - tuomari sanoi että nauratti niin kovin Nemon iloinen olemus ja meidän hassuttelu että kyllä siitä täytyy 9 antaa, hih - siinä me ollaan parhaita - meinaan saamaan se "pelle" titteli!

Yhteispisteet 120

Nismo

Mua jännitti...ollaan niin kovin treenattu sitä haukkumattomuutta ja tiesin tämän olevan se "mittari" jonka perusteella mennään eteenpäin. Olin päättänyt että jos aloittaa huutamisen niin koe keskeytetään ja laitan sen autoon ja treenit jatkukoon.

Sama homma kun treeneissä, annoin tulla löysällä hihnalla kentälle asti ja kun otti kontaktin niin palkka ja käsky perusasentoon - toimi!

Luoksepäästävyys 10 - istui nätisti

Paikallaolo 0 - voi piru vie...meni hyvin maahan ja makasi rauhallisesti...kunnes nousi venytellen istumaan ja meni heti takaisin maahan, otti hyvin ekalla perusasennon eikä näyttänytkään siltä että olisi lähtenyt. Tuo asennon vaihto ja siitä takaisin meneminen kun vaan nollaa liikkeen....täytyy harjoitella!

Seuraaminen kytkettynä 7 - hyvä kontakti, täsmälliset käännökset, mutta yksi perusasento jäi tekemättä.

Seuraaminen vapaana 9 - vino loppuasento, muuten NIIN TÄYDELLINEN mun mielestä, mieletön kontakti, hyvät käännökset, WAU!

Liikkeestä maahan 0 - noudatti käskyä heti mutta jäi istumaan, valmisteleva osuus erinomainen ja täsmällinen

Liikkeestä seis 7 - annoin käsiavun, jäi heti ja hyvin, perusasento käskystä eikä yhtään hiippaillut, valmisteleva osuus tosi jees!

Luoksetulo 8 - tuli lujaa ja jäi hyvin..minä tyhmä huusin "tänne" enkä "sivu" joka hämmensi koiraa ja annoin tuplakäskyn kun se tuli kohti, otti hienosti perusasennon lennosta ja peruutti viereen

Hyppy 7 - annoin käsiavun, jäi hyvin seisomaan mutta ennakoi perusasennon

Yleisvaikutelma 9

Osiko ollu III-tulos noiden nollien takia..

Tekemisen meininkin oli kova ja olin NIIN ONNELLINEN! Ei yhtään ainutta haukkua, ei mitään ylimääräistä, tarkkuus ja käskynerotteluvirheitä mutta mikä kontakti, mikä työmotivaatio ja ihan hiljaa! Me tuuletettiin ja oltiin niin tyytyväisiä!

Nyt on taas hyvä jatkaa kohti oikeaa koetta :)

JEEJEEJEEJEEJEEJEEJEEJEE!!!

Tänään katsomaan Koirakuiskaajaa rakkaan Aten ja ystävien kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti