Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

23.2.2013

Uintia ja agilitya

Nismo ja Nemo kävivät polskuttelemassa Hyvinkään koirauimalassa tosiaan torstaina yhdessä Turren ja Pimun kanssa. Olin ylpeä pienistä jotka käyttäytyivät hienosti ja sain vastata kieltävästi kysymykseen "onko nämä niitä purevia chihuja" ? . Hyvä pojat!

Nemon uinti haki vähän sivuraiteille eli löysä polvi tuli selkeästi tässä mielesäni ilmi. Liikkeessä se on ollut nyt hyvä edelleen ja lenkeillä ei pitkilläkään matkoilla ongelmia. Pitäisi varmasti kyättää hierottavana tässä lähiaikoina missä sitten näkee onko vinoutta vai nou. Nemo ei myöskään oikein arvostanut koko uintia mutta sitkeästi polskutteli menemään. Nismo ui noinkin pieneksi sintiksi hirmuisella vauhdilla ja sen etujalat näyttivät ihan räpylöiltä kun se kauhoi menemään. Oli oikein hauskaa! Seuraava aika meillä onkin varattuna ensi vkon perjantaille, luulen että otan silloinkin Nismon ja Nemon mukaan...

Iita todennäköisesti tekee juoksua koska Hiski on siitä ekan kerran kiinnostunut ja haistelee jonkin verran...mitään ei kuitenkaan vielä pudottele, mutta en viitsi viedä sitä nyt halliin kun ei ole Iitan kohdalta vielä sitä aiempaa kokemusta että miten se sitten alkaa. Ei vielä erotettu hoffeja koska haistelu on niin sellaista "ohi mennen" .

Eilen pikatreeneissä Hiskin kanssa, mukana Pimu ja Turre. Tässä rakkaan Aten ottama kuva Hiskistä :

Pirunsarvet enää puuttuu kuvasta. Jotenkin se oli eilen kuutamolla, ei tuntunut samalta kuin aiemmin - teki hölmöyksiä ja ohjautui ihmeellisistä paikoista ohi. Minähän mokailin myös kaikkea täysin turhaa ja pöljää...ei aina vaan ole hyvä päivä :) . Lisäksi mä palkkasin hutiloiden jättäen pikkurillinen Hiskin purukaluston väliin. AU! Joskos sunnuntaina treeneissä vähän paremmalla meiningillä? Jukka tuo radan meille tällä kertaa kun jaamme poikkeuksellisesti treeniajan Turren + meitin lauman kesken :). Nismo ja Nemokin pääsevät liitelelmään!

Hankijalakset tuli eilen Heidin mukana kicksparkiin ja jo kaksi pidempää yhteistä kelkkalenkkiä sovittu ensi vkolle, jihuu! (voi lumi, sulathan vain pelloilta ja teiden varsilta sekä meidän pihalta, mutta jääthän vielä kelkkareiteille joohan?)

Mikäköhän meidän kissoja muuten vaivaa? Leikatut, ulkoilevat kollit ovat alkaneet ottamaan yhteen niin että karvatupot lentelee?! Ja saa sisäkissa Joekin välillä oman osuutensa. Sekä Nemo raukka joka menee uteliaana tutkimaan mitä tapahtuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti