Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

16.7.2009

Totaalinen tyrmäys, made by Hiski

Shaakeli...tuli sitten eilen yksi hovawart suoraan niskaan...ja ihan kirjaimellisesti. Aten ja Hiskin blogista voi lukea tarkemman kuvauksen mitä todella tapahtui, mutta lyhykäisyydessään siinä kävi niin, että minä annoin käskyn "puomi", Hiski kipitti puomille ja päätti siinä kesken puomin (kun mä juoksin siitä askeleen edelle) että perkele, tuohan ei minua ohita ja tyrmäsi totaalisesti HYPPÄÄMÄLLÄ PUOMILTA AIVAN SUORAAN MUN NISKAAN!!! Mähän tietysti kynsin hiekkakenttää olkapäälläni ja reidelläni ja Hiski herrasmiehenä jatkoi vaan matkaa :). Ilmeisesti Hiski tosiaan piti suoritusta juoksukilpailuna. Vaikka mun olkapää menikin ruhjeille, reisi mustelmille ja tänä aamuna oli lihakset aikasten soirona tuosta tyrmäyksestä niin sai siitä myös hyvät naurut :). Vielä paremmat naurut sai Ate joka harmitteli vaan sitä ettei ollut videokameraa mukana..ois voinu ladata youtubeen..JUST ;) ! Vaikka farkut imaisi aikamoisen kasan hiekkaa kaatumisen yhteydessä, niin silti urhoollisesti jatkettiin treenejä. Oli kyllä todella hauskaa!

Mä päätin rakentaa Hiskille jonkinlaisen treenikalenterin agin suhteen, jotta parhaiten saan tehtyä hyvän estevarmuuden ja järjestelmällisesti käytyä kaikki asiat läpi. Nyt kun Ate antoi luvan kisatakin Hiskillä....IIIIKK!!!! Kiitos kovasti ;) !!! (huh..kyllä sai kaiken viehätysvoiman käyttää ja vähän vielä päälle että antoi periksi ;) ) Tietysti tarkoitus on saada Hiskillä ihan tuloksiakin agista joskus, mutta näin alkuun meijän suurin tehtävä on varmasti hauskuuttaa yleisöä! Ja mun täytyy varmaan hommaa ainakin polvisuojat, samoin kypärä...piru kun haarniskassa on niin vaikea juosta..

Pienet pojat, siis kirput, touhunokat...ovat viettäneet kyllä tämän viikon treenilomaa. Ihan pieniä juttuja on otettu lenkkien yhteydessä, kuten kontaktia, paikallaoloa, luoksetuloa...mutta noin niinkun muuten ne on ollu pääosin täällä mun duunissa vahteina :). Yleensähän sanotaan että vaihtelu virkistää, mutta kirppuja tämä vaihtelu on kyllä selkeästi väsyttänyt. Tällaiset päivät, kun voin ottaa ne mukaan töihin, ovat todella tärkeitä varsinkin Nismolle. Nismo tarvitsee säännöllisesti harjoitusta vieraista äänistä ja paikoista kun on tavallaan arka ja todella ääniherkkä. Herkkähaukkuinen ei ole ollenkaan, mutta säpsähtelee helposti uusia asioita.

Eilen Hiskin tyrmäyksen jälkeen Ruttu the man taas tokoili. Ei tehty ihan kauheasti kun oli todella kuuma. Seurautin ilman hihnaa ja Ruttu edisti jonkun verran. Haki kyllä heti oikean paikan kun hidastin askelta. Tehtiin myös muutama TOKO hyppy ja huomasin että siihen ei lelu kyllä ole se paras palkka. Viimeksi ei ollut ongelmia hypyssä lelupalkalla, mutta eilen selkeästi tulee hypyn jälkeen todella lähelle estettä ja on liian innokas pysyäkseen "seiso" käskyn alla täydellisesti. Lisäksi pelkäsin, että se osuu esteeseen, joten tähän täytyy kyllä vaihtaa namipalkka.

Mä oon muuten alkanut tykkäämään enemmän aamuista. On todella hyvä olo kun herää, vaikka väsyttäisikin vähän :). Tänäkin aamuna väsytti, mutta hymyilytti ihan hirveän kovasti...ja ulkona oli muuten kuudelta jo todella kaunista.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti