Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

17.10.2010

Asenteella KAKKOSIIN!!!

Tältä se siis näyttää - agiserti..vitsit mikä fiilis!!!

Ennenkuin puhutaan radoista, täytyy antaa tilaa tärkeimmille asioille - eli kiitoksille. Kiitos Ritvalla, Jukalle ja Miralle päivästä - ystävien kanssa koirahommat ovat aina kivempia :). ONNEA myös Nasselle & Ritvalle toisesta nollasta!!! Onnittelut myös Miralle ja Nuuskulle hienoista radoista :) ! Kiitos Ate rakas koiran lainasta ja kaikesta tuesta ja avusta - yhdessä koko asiasta tulee merkityksellinen *muiskis* . Suurimmat taputukset kuitenkin HiskiTheHovawartille - WE DID IT!!!

Olimme siis tosiaan tänään Kirkkonummella kisaamassa. Ensimmäinen rata vaikutti profiililtaan aika helpohkolta, pitkiä suoria ja loivia käännöksiä..tutustumisaikaa oli ihan hirmuisesti ja ehti hyvin pohtimaan myös niitä "mitä jos" kohtia. Ahdas kisa-alue sai mut ja Hiskinkin hermostumaan ja jotenkin tuntui etten saanut sitä hanskaan ja sitten pitikin mennä jo. Näppärästi Hiski liikkui ja haki hyvin, mutta kontaktit olivat suorastaan kammottavat ja A:lta napsahtikin sitten alasmenolta vitonen. Kepit oli yllättävän jees, mutta koko rata tuntui siltä että oon myöhässä koko ajan..kolmanneksi vikalla esteellä se sitten menikin läpi ohjauksen, nappasi renkaan ja hypyn putken sijaan. HYL siis ekalta radalta.

Toka rata olikin sitten hyppykulmiltaan aika haastava, mutta muutoin ihan kivan oloinen. Ansoja oli parikin ja sellaisia kohtia etten ollut varma että ehinkö ja jos en ehi niin mitä sitten teen?! Olin päättänyt etukäteen että nyt se ohjauksesta läpi meneminen ja omien ratojen tekeminen LOPPUU (perkele ;) ) ja mennään niinkuin minä sanon. Vahvat tottikset ennen rataa ja hyvällä fiiliksellä lähtöön. Jäi hyvin ja eteni kivasti. Kontakti puomille ihan passeli, molempii suuntiin. Sitten meinasikin käydä hullusti kun en ehtinyt valssiin ja jouduin tekemään takaaleikkauksen ennen keinua olleelle hypylle. Haki onneksi keinun vaikka siinä haparointia olikin. Sen jälkeen taas ihan ok ohjausta ja A:lle myös kunnon kontaktit. Keppeihin olin myös tyytyväinen sekä kädessä pysymiseen. Niinpä mun asenne siis ratkaisi, tuloksena -4.42 , kolmas sija ja menolippu kakkosiin :) !!!!

Täytyy myöntää että tuntuu ihan pirun hyvältä. Oli ihan mahtavan upeaa tulla kotiin ja jakaa se fiilis Aten kanssa, joka oli maailman ihanin ja vei syömään ja osti muffinsseja :) ! Kiitos!!! Hiski sai ansaitusti palkkaluun :)

Nyt on yksi porras agitavotteissa noustu ylöspäin. Kiitokset toki kuuluu myös kaikille mun opettajille ja auttajille, erityisesti Marjulle. Nyt pidämme hetken taukoa kisoista ja keskitymme hiomiseen ja starttaamme kakkosissa toivottavasti tammikuussa. Voipi olla että innokkuus puskee kisaamaan jo aikaisemmin, mutta katsotaan ja treenataan.

Upeaa!!!

5 kommenttia:

 1. Paljon ONNEA!!!
  Tätä ja Ritan C.I.E:tä on hyvä kilistellä pentutapaamisessa viikon päästä!!!
  -Tupu

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos :) !!! Varmasti Tupu kilistellään! Ja kiitos Marju tätäkin kautta - sähän meittiä oot treenannu :) !

  VastaaPoista
 3. Onnittelut ja tsemppiä kakkosiin :)

  Lili & likat

  VastaaPoista