Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

5.10.2010

Hyvää syntymäpäivää!!!

Rakas NISMO tänään 5 -vuotta!!! ONNEA!!!

Niin se aika vaan kuluu ja pienen leukakin alkaa jo vähän harmaantua. Eihän 5-vuotias vielä vanha ole mutta iällisesti jo aikuinen eikä mikään pentunen..

Kuoppainen taival on takana. Nismo on pieni suuri opettajani monessakin asiassa ja saanut minut kaivelemaan aivosyövereitä ja etsimään keinoja moneenkin asiaan. Helposta koirasta ei missään tapauksessa voi puhua. Kaiken työn jälkeen, olemme vihdoin löytäneet yhteisen sävelen ja nautimme sata lasissa toistemme seurasta ja nautimme molemmin puolista kunnioitusta. Mitä sitä enempää voisi koiralta pyytää?

Aamulla nautimme "kakkua" joka oli rakennettu kissanruoasta ja nappuloista. Sankari oli oikein tyytyväinen luomukseen ja se katosikin ennätysvauhtia lautaselta. Kateellinen Nemo sai myös murusen. Minä myös laulaa lurautin, mutta heleä ääneni sai Nismon sen näköiseksi että "oonko mä mamma kenties tehny jotain väärin??" :D .

Illalla ajattelimme ennen agitreenejä mennä metsään ihan kahdestaan juoksentelemaan.

2 kommenttia:

  1. Vielä tätäkin kautta onnittelut ihanaiselle Nismolle, toivottavasti pupun korva maistui.

    Mira

    VastaaPoista
  2. Nismo kiittää ja kyllä maistui :). Tyytyväisenä mutusto häntä koko ajan heiluen!

    VastaaPoista