Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

31.10.2010

Kipeenä :(

Siskoni Nina oli Aten avustuksella järjestänyt minulle kakkujuhlat kotonaan ja kutsunut ystäviäni paikalle - aivan upea ja ihana yllätys!!! KIITOS koko sydämestä, tuntui hirmuisen hyvältä. Kaikki eivät valitettavasti olleet päässeet paikalle, mutta liuta nimiä kortissa ja lahjassa lämmittivät vielä erityisemmin mieltä. Lahja oli hieno paita joka kertoo hiippiksistä :) ! KiitosKiitosKiitos! Jatkojahan me vietettiin krouvissa Aten ja Katin kanssa ;). Ihan täysin siemauksin ei voinut nauttia sillä flunssa iski ja pää on aivan täynnä räkää :(..

Kuumetta ei ole noussut toistaiseksi kuin pikkuisen ja pieninä hetkinä, mutta yskä, yleinen huono olo, räkä ja silmien vuotaminen on sitäkin mukavempaa - NOT ! Sitkeästi silti huomenna vaan töihin..Ate oli kyllä ihana ja huolehtivainen sekä puoliväkisin kielsi kaiken ylimääräisen suhaamisen että tulisin terveeksi pian. Niinpä kuuliaisena (ja yrittäen käyttää järkeä) vaihdoin normit pitkät viikonloppulenkit vapaana juoksuttamiseen..

Lauantaina veimme Ninan kanssa Nismo, Nemon ja Pomon Saukkolan pelloille jahtaamaan toisiaan ja ah, niin ihania jäniksien ja peurojen jälkiä. Yksin emme olleet koko aikaa ja koen suurta ylpeyttä kun kaikki koirat tottelivat luoksetulo -käskyä nähdessään toisia koiria - jopa Nismo, jonka yleinen periaate on eliminoida kaikki toiset koirat maailmankartalta. Koiruudet saivat juosta ja nuuskia elämänsä kyllyydestä ja kylläpä niillä olikin hauskaa :). Mukana matkassa oli myös lastenrattaat ja pari ipanaakin eli olimme varmaan erikoinen näky koko lauman kanssa keskellä peltoa. Hirvimiehiä ei onneksi näkynyt ja mä Ninalle sanoinkin että meijän tuurilla metsästä ampuu kohta hirvi ja sen perässä ajossa oleva hirvikoira..onneksi se jäi vitsiksi.

Nismo ja Nemo ovat myös kovasti leikittäneet kissoja. Ne ovat hauska joukkio paahtaessaan ympäri taloa peräkanaa..ne oikein painii keskenään ihan kuin olisivat kaikki samaa "lajia". Tilannetta joutuu toisinaan vähän jo rajoittamaankin, kun ylikierroksia alkaa olla havaittavissa. Tuukka on myös kova kissojen leikittäjä ja me ehdimmekin Aten kanssa huokaista juuri, että onpas kissat väsyneitä..noh, olisi vissiin täytynyt jättää taas sekin sanomatta sillä hetken päästä Ate pöllytti ne alas pöydältä, josta olivat ehtineet jo syömään pitsaa, mä siivosin niiden jäljiltä vessan koska kaikki ruoka- ja vesikipot oli kaadettu ja levitetty ympäriinsä, unohtamatta alas revittyjä pyykkejä narulta. Huoh. Koplalla on niin paljon vauhtia ja energiaa että oksat pois..lisäksi ne tutkivat kaikki kaapit, heittävät sieltä tavarat alas, raapivat tapetteja (eivätkä suinkaan siihen tarkoitettuja raapimispuita) , kaatavat ja levittävät paperiroskikset yms muuta kivaa puuhaa. Onhan ne kyllä suloisiakin ja käpertyvät mielellään syliin nukkumaan.

Nyt jatkan kuuntelua - Ate soittaa kitaraa, mukavaa :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos eilisistä treeneistä. Olet kyllä sissi kun kipeenä viitsit tulla meitä opettamaan kaatosateeseen.

    VastaaPoista
  2. Kiitos itsellenne - oli oikein mukavaa vaikka keli olikin kamala! :)

    VastaaPoista