Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

4.10.2010

Pihatottikset ja agikuvia :)

Tänään pukkasi hallituksen kokousta. Olipas mukava saada taas porukka kasaan! Kiitos illasta ja oli kiva nähdä!

Kokous tarkoitti toki myös sitä, että koirat jäisivät vähemmälle. Huonon omantunnon kalvaamana otettiinkin pihatottikset ja heiteltiin palloa jota jopa Nismo haki! Se jaksaa yllättää ihan noin aikuisiällä. Käännökset alkoivat taas sujumaan ja viretila oli Nismolla vähän ylikin. Huusi jonkun verran mutta alkuinnon jälkeen tasaantui vaikka työskentelikin ripeästi. Rallytokon saksalainen on ollut työnalla ja tuntuu että se alkaa kehkeytyä ihan ok suoritukseksi. Teimme myös oikein onnistuneen liikkeestä maahanmenon , jes! Luoksetuloja pari ja harmillisesti tulee ilman käsiapua vinoon eikä edes perusasennon puolelle vaan toiselle?! Nemo teki rinnalla tuplasuoritusta ja matki parhaansa mukaan sekä esitti väliajalla kaikki temput mitä ikinä sille tuli mieleen lihapullan toivossa :D ! Ja saihan se, pitäähän sitä "duunista" palkita. Minikokoinen A toimi myös kontaktitreeneihin ja Nismolle alkaa ajatuksen kaukainen pohja EHKÄ hahmottua ;). Nemo haki lopuksi palloa (ja tosiaan, jopaNismo!) vaikka mistä kaseikosta. Kyllä lemmukiiturilla oli sitten mukavaa.

Sitten kuvien aika, kiitos rakas koiran lainasta.

Hoffimestiksien kuvia :) . Kiva Ritva kun kävit ja joit kupposen !

Kuvaajat : Ritva & Jukka Mikkonen (kiitos!)

Tooosi keskittyneen näköinen kaksikko..

TULEEEE!!!

..hypyllä..

..Hiskiä naurattaa lempiesteellään..

..askeleet meni ainakin kuvien perusteella edes sinnepäin :D

Viimeinen rutistus :) ! Lähinnä ohjaajalta, ei hoffilta..


Onnea on pienet asiat, kuten yhdessä syöty iltapala :) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti