Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

24.10.2011

KKK:n kisat, 2 x agirata

...niin siinä sitten kävi : hyvät treenit, karmeat kisat! Tuomarina meillä oli Anne Savioja ja radat olivat oikein kivoja ja ihan mahdollisia kaikin puolin siihen nollan nappaamiseen...mutta kun ei niin ei. Otetaan lyhyesti plussin ja miinuksin..

Plussat (näitä sai hetken etsiä)

+ Uskalsin tehdä persjättöjä ja ne toimi
+ Rimat pysyi tiukissakin paikoissa ylhäällä
+ kepit
+ liikuin hyvin ja rohkeasti

Miinukset

- ei osattu
- kontaktit (aivan sikapossuna loikki yli, kerran sain onnistumaan..)
- roikkui hihassa
- meni ohi putkista?!
- riekkui ja sikaili

Voi blaah..mä olen kilpailuviettinen, mutta en mikään verenmaku suussa painaja..siltikin täytyy sanoa, että kun treenit menee 95 % aina upeasti kaikilta osin niin mikä perkele siinä on että kisat menee vituiksi?!

Ärsyttää..noh, kolmen viikon päästä kokeilemme jälleen.

Tänään vapaapäivä! JES!

4 kommenttia:

 1. En valitettavasti nähnyt teidän ratoja kun olitte ihan alussa ja me ihan lopussa (lämppäsin koiraa alkupään starttien aikana). Ajattelin kuitenkin kysäistä, että miten olette noita kontakteja treenanneet? Huldakin ehti jo oppia ne loikkimaan nuorempana, mutta saatiin onneksi aika nopsaan korjattua.

  VastaaPoista
 2. Heips!
  Ollaan tehty pelkkiä kontaktille "pyöräytyksiä" sekä targetille juoksuttamista, kumpaakin vähän vaihdellen. Olisiko muita kikkoja, otan mieluusti vastaan :) ! Hiski on niin kuuliainen treeneissä ja auta armias kun on kisat...HUOH!
  -Hanna

  VastaaPoista
 3. Hihnalla fiksasin meidän loikkakontaktit eli suomeksi sanottuna pakotteella :-p

  Yritin etsiä sulle sähköpostiosoitetta mutten löytänyt - heitä vaikka yksärillä hoffifoorumilla jos haluat lisäinformaatiota aiheesta :-)

  Törmäillään taas kisoissa!

  VastaaPoista
 4. Ok, voisi toimia meilläkin tuo...:) ! Kiitos!
  Jeps, laitan mun meiliosoitteen tulemaan!
  -Hanna

  VastaaPoista