Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

22.10.2011

Rallya..

Pitkästä aikaa ohjatuissa rallytokotreeneissä! Nismon kanssa ollaan kotosalla kokeiltu muutamia haastavia VOIluokan kylttejä kuten oikealla seuraamista ja täyskäännöstä jossa molemmat kääntyvät poispäin toisistaan..Nismo on mun suureksi yllätykseksi osoittanut itseopiskelua ja homma tuntui ihan simppeliltä?! Kostautuukohan tämä??

Mukana treenissä eilen myös Wilma ja Nemo. Nemo kylläkin osallistui vain radan purkuun ja yleiseen säätämiseen :D !

"Muija" eli Wilma yllätti minut niin positiivisesti, että näillä treeneillä voi fiilistellä pitkään..Wilman erikoinen mielenjuoksu, hieman huonohkot hermot, terveys yms yms on tuonut haastetta treenamiseen jo kauan..ollaan annettu sen kasvaa ja kehittyä, helpotettu treenejä ja tehty jos jonkinlaista kikkailua. Eilen sain työlle vastinetta - Wilma teki menemättä lukkoon aivan mahtavasti, häntä heiluen ja työmoottori riitti erinomaisesti! Palkkana lentelevä haisunäätä ja kanaa. Luulin että rata olisi meille vaikea - AVO luokan pitkä rata kaikkine hyppyineen, houkutuksineen yms yms..eikä Wilmalla ollut lainkaan vaikeuksia! Se teki hyvin, liikkui täpäkästi, kuunteli ja voi että kun tulikin hyvä mieli :) . Palkkautuikin tosi kivasti ja ennekaikkea se oli tohkeissaan ja hyvin hanskassa.

Ainut miinuspuoli Nismossa oli eilen se, että se vuosi alkuun taas aivan kamalasti..jouduin aika napakasti komentamaan että meni jakeluun..mrr..Sitten kun siitä huutamisesta päästiin niin jäljelle jäi tirehtöörimarssi, hyvät korvat ja heiluva häntä :) ! Istu, seiso, kierrä koira - siinä oli haastetta tauon jälkeen, mutta parilla namiavustuksella saatiin se palautumaan mieleen. Käännökset oli ihan supereita! Istu, täyskäännös vasemmalle, istu toimi tosi hyvin - aiemmin ollut ongelmana että pakittaa perse maassa takaisin perusasentoon ja pitäisi seistä.

Kivat treenit - hyvä mieli - jes ja jipii !

Tänään työpäivä..blaah(kauheasti paperitöitä!)...mukaan mieltä nostattamaan tuli Hiski :). Tarkoitus mennä Lohjalle treenaamaan tästä suoraan. Hiski säikäytti siivoojan - mitäs hiippailee pimeässä?! Asiakkaisiin se suhtautuu uteliaasti ihmetellen, mutta eipä tuo sen kummempia noteeraa..pötköttelee jaloissa hiljaa hissukseen :). Helppo tapaus! Huomenna kisoihin...iik...jännittää! Kati tulee onneksi mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti