Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

23.10.2011

Lägin hallilla

Eilen siis suoraan duunista Hiskin kanssa Lägin hallille Miran ja koiruuksien kera. KIITOS Mira treeniseurasta, oli oikein kivaa :) ! Ja Balu saa mulle aina hymyn huulille vaikka Miralle se taitaa aiheuttaa harmaita hiuksia :D ??

Tarkoitukseni oli keskittyä niihin isoihin ongelmiin melkein kuukauden treenitauon jälkeen (jos ei lasketa pieniä pihatreenejä). Hiski oli aivan onnesta mykkyrällä kun näki agilityesteet! Tietysti se purkautui sitten myös hihassa roikkumisena ennen radalle lähtöä..Isoina ongelmina puomin alasmeno ja takaakierroissa putoilevat rimat. Ilmeisesti tauko on tehnyt hyvää koska en saanut sitä mokaamaan kontaktia?! Outoa..vahvistelin sitten alasmenoa odottavalla palkalla ja ilman, otin etäisyyttä ja hain hyvää kohtaa alkaa käskyttämään kontaktia. Ei se sentään niin hieno ole että itekseen pysähtyisi ;)..joutuu painostamaan. Eikä ollut hidaskaan alasmeno! Aika jees. En myöskään saanut takaakierrossa rimaa putoamaan vaikka ajoin tarkoituksella ahtaalle, jotta tietäisin milloin se putoaa..hmm...Keinu oli jees ja kepit aivan superit! Haki hyvin ja kesti vedätystä hyvin.

Mira oli rakentanut myös rallytokoradan ja käytiin Hiskin kanssa pyörähtämässä - meni ihan kivasti, joskin 360 astetta vasempaan tuntui Hiskistä vaikealta..

Treenit meni loistavasti..enteileeköhän tämä huonoja kisoja?? Pirulainen jos se nyt sen puomin alasmenon loikkaa...Nään jo mielessäni sen luimukorvat ja ponnahduksen :D .

Rokka (Hiskin poika) oli aamulla piipahtamassa. Tykkään kovasti sen luonteesta! Nyt se lähti Aten kanssa näyttelyyn Lohjalle. Toinenkin Aten kasvatti, Mila, esiintyy tänään samaisessa näyttelyssä. Toivottavasti saavat hyvät arvostelut :) !

Nyt Nismo ja Nemo lenkille, koti siistiksi ja nokka kohti kisoja! Hassua mennä niin myöhään :)

1 kommentti:

  1. Kiitos itsellesi treeneistä, nyt pitäis yrittää löytää kalenterista seuraava treenikerta :)

    Balu on ... no, Balu :)

    Mira

    VastaaPoista