Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

2.5.2011

Vappu :)

Kyllä se on fakta että perhe, ystävät, hyvä ruoka, hyvä juoma, seurapelit ja kaunis ilma = täydellinen ilta. Sydämelliset KIITOKSET kaikille mukana olleille - Ate & Hanna kiittää ja kumartaa :). Mehän juhlittiin Vappua siis jo perjantaina! Koirat juhlivat myös grilliruokaa kerjäten ja hiippikset hoisivat "sylikoirien" virkaa kun saivat vieraat heltymään ;) ! Lauantaina vähän puhallutti..noh, mitäs menin juomaan koko viinipullon..silti sinnikkäästi lapioin Aten kanssa soraa koiratarhan pohjaan. Illalla lötköteltiin herkkujen ja elokuvan merkeissä!

Sunnuntaina muiden krapuloidessa me oltiin jo ihan täydessä potkussa! Pihahommien lisäksi kävimme hoffien kanssa peltolenkillä ja Ate sai napattua pöhköwarteista onnistuneita kuvia, joista ei vauhtia kyllä puutu. Tässä esimerkki - rakkaat turriaiset Hiski & Wilma :


Molemmat koirista heittivät myös talviturkkinsa läheisessä joessa :) ! Wilma teki juuri kuten kuvittelimmekin eli meni Hiskin perässä veteen ilman että edes sekunniksi olisi pysähtynyt miettimään, että mitä tää on?! Kauhea pärskytys ja musta tuntuu että me muutkin kastuttiin vaikka vaan seistiin joen rannalla.

Iltasella menin vielä Nismon & Nemon kanssa pitkälle iltalenkille - seuranamme Kati & Pimu. Pysähdyimme paikallisen huoltoaseman pihaan ja Kati kävi ostamassa juotavaa. Ihmiset olivat hassuja, koska ilmeistä päätellen rottweiler jonka molemmilla puolilla istuu yksi pikkuruinen chihuahua on sekä outo että hupaisa näky :D !

Vähän ollaan rötväilty tottistreenien kanssa, mutta ei ihan kamalasti kuitenkaan! Joka päivä pikkuisia ja lyhyitä juttuja. Wilman perusasentokin alkaa olemaan ihan ekalla kerralla ja ilman mitään käsimerkkejä tai korjauksia aivan nappisuoritus :) ! Jihuu! Huomenna onkin taasen Hiskin agitreenit ja keskiviikkona saatan nippa-nappa ehtiä vielä Nismon kanssa tokotreeneihin. Nemon kanssa ollaan ahkerasti keräilty pihalta käpyjä, missäpä muussa kuin ihan hauskuusmielessä.

Kati muuten ilahtui ihan törkeästi kun kuuli, että torstai aamuna lähtö kentälle on klo 04.45 ;) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti