Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

22.2.2012

Agilitya, silmäpeilausta ja vapaata!

Maanantaina agitreeneissä - kiitos Elina treeneistä :) !!!

Mä vein radan, aiheena jaakotukset ja vippaukset vauhdista ja tiukoista paikoista. Oli ilo katsoa miten ryhmäläiset ovat kehittyneet huimasti!

Hiski oli ihana..vitsit kun se oli kiva ja hyvin ohjattavissa ja kuuliainen! Keinua pelkästään, siihen kontakteja ja vauhtia, sivuirtoomista yms yms..tosi jees. Nyt se suorittaa sen niin kun haluan eli menee kovaa päähän, jarruttaa ja ottaa kontaktin. Ei mitään hipsimistä tai loikkimista, tosi hyvä! Radalla vippauksissa ja jaakotuksissa kääntyi isoksi koiraksi aivan erinomaisesti ja sihahdus ennen ponnistusta sai sen keskittymään hyppyyn, rimat pysy ylhäällä ja vauhti oli silti hyvä! Kepeille lähetyksiä ja vedätystä..pari kertaa lopetti kesken, mutta joka kerta oikein sisään. Putkista haltuunottoja ja sinne lähetyksiä palkan kera, onnistui hyvin. Elina vaikeutti meille rataa ja siltikään ei menty ansoihin vaan ohjaus toimi hyvin. Vauhtisuoria myös ja niistä käännöksiä vaikka ansoja edessä. Kaikenlaista ja paljon, ihanat treenit ja ihana Hiski! Kyllä se SERTi sieltä vielä tulee :)

Eilen vapaapäivä ja miten ihanaa olikaan valoisaan aikaan napata Nismo ja Nemo kyytiin ja ajella Saukkolaan mistä lähdettiin lenkille! Kurvattiin lenkin yhteydessä Ninalle kylilemään ja niiden pihalla sitten Nismo, Nemo, Pomo ja Esko saivat harrastaa namien etsintää umpihangesta. Hyvin tuollainen töppöjalkainen chihukin puskee ruoan perässä hangessa etiäpäin :). Ja kyllä me vapaapäivän kunniaksi myös löysäiltiin..eli katsottiin Criminal Minds sarjaa dvd boxilta - Nismo ja Nemo kaulapuuhkina tietty.

Illalla Miran kanssa Kirkkonummelle silmäpeilaukseen ja Miran synttärikahveelle - onnea paljon Mira :) ! Mun pelko Nemon huonosta näöstä on ollut turhaa, sillä sen silmät peilattiin eilen täysin terveiksi! Nemo on niin kiltti ja mutkaton otus. Odotteli kiltisti vuoroaan, sitten pöydällä vähän jännitti, mutta ei sano tai tee mitään vaan tyytyy kohtaloonsa ja antaa tutkia ja rauhottuu pian. Sen kanssa on niin helppo mennä mihin vaan.

Ate opetti Wilman käskystä haukkumaan maanantaina..mysteeriksi jäi kuka on opettanut sen antamaan tassua koska sitä se yritti tarjota ensin namin toivossa ja "tassu" käsky näemmä toimii sille ihan noin vaan, hassua. Tai sitten se tulee kynsien leikkaamisesta..Wilma kun meille tullessaan oli keksinyt ettei sen jalkoihin kosketa. Pyh ja pah, nyt se antaa niitä katsoa ilman mitään ongelmia.

Wilma on ollut oudon rauhallinen..Aten kanssa pelätään että sen kunto romahtaa ja ontuminen taas alkaa, mutta ei ainakaan toistaiseksi. Mielellään rauhoittuu ja käy nukkumaan sisällä..ei yhtään Wilmamaista. Ensi viikolla meillä onkin nivelainetestin välikäynti.

Ate osti lumilingon - on se vaan kätevä peli! Ja mua ilahduttaa katsoa miten toinen jaksaa innostua tuollaisista vempeleistä niin paljon :)

Perjantaina tutustumaan kelpie kasvattajaan - jos sitten joskus sellainen tulisi?

1 kommentti:

  1. Kiitos onnitteluista, vanhuus iskee kohta oikein kunnolla :(

    Oli kyllä hienoa, että kaikilla kolmella oli silmät kunnossa, ei siis turha reissu vaikka rahaa paloikin.

    Mira

    VastaaPoista