Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

20.2.2012

Millistä kiinni, taas..

Tai ennemminkin sadasosista kiinni, taas...Hiskin kanssa eilen Kirkkonummella kisaamassa - 2 x agirata ja loppuun vielä hyppis josta ei enää luvaa voida ottaa edes vastaan. Tuomarina meillä oli Esa Muotka. Ihanneajat, tai lähinnä etenemät olivat poikkeuksellisen kovia kakkosluokalle niinkin mutkaisella radalla.

Eka rata profiililtaan oikein jees, alkuun kolmen esteen suora ja siitä voimakas käännös ja tietty puomi ansana. Sain hyvin kääntymään Hiskin ja sitten kuvittelin että mulle tulee kiire - törkkäsin sen eri suuntaan hypylle ja juoksin itse toiseen suuntaan ja kuulin kun rima kolahti alas..höh..oma moka, olisi pitänyt vekata eikä tönästä vaan. Kontaktit jees ja kepit oikein jees, tuli hyvin ohjaukseen ja eteni kivasti. Rima jäikin sitten ainoaksi virheeksi, piru vie!

Tokalla radalla valui niin hemmetisti hyppyjen taakse parissakin kohtaa. Alku oli hankala - hyppy, kepit ja käännös putkeen ja puomi edessä. Hyvin kääntyi! Kontaktit ok, joskin puomilla käytiin vähän tahtojen taistoa jälleen alasmenosta ;). Keinu oli oikein mahtava ja kepit taasen todella jees...ainut isompi miinus oli se hyppyjen taakse valuminen. Nollana me tultiin maaliin ja yliaikaa 0,88 sekuntia mikä olisi ollut NIIN HELPPO ottaa jostain kohtaa pois, mutta ei niin ei..

Lopuksi hyppis, nollana sekin ja yliaikaa pikkuisen..erityisen onnellinen olen hyppiksen ohjauksesta, vedettiin riskillä ja osattiin! JEE!!!!

Vähän jäi kalvamaan, mutta Hiskiin olen supertyytyväinen. Ei se SERTi kaukana ole :) ! Just mietiskelin että meidän viimeiset neljät kisat sisältävät yhden ihkaoikean luvan, kaksi hyppisnollaa, kaksi hylsyä ja neljä yliaikanollaa ja yhden vitosen. Ihan ok prosentti onnistumiseen :). Lisää treeniä erityisesti puomille ja tiukempaa haltuunottoa hyppyjen jälkeen niin hyvä tulee! Hiski oli innokas uuno, tuntuu että se on ihan pentunen jälleen ja sen kanssa on niin kiva mennä - kiitos rakas koiran lainasta :)

Kiitos Miralle ja Katille päivästä - Kati pelasti mut jälleen hermoromahdukselta kisapaikalla :) ! KIITOS KIITOS!!!

Muutoin viime viikko meni vahvasti lenkkeillen..Ate jo epäili että mulla on painon kanssa tullut joku kriisi..voi olla että joku ihan pieni paniikki on iskenyt. Ei enää voi syödä roskaruokaakaan kun max 2 kertaa viikossa tai alkaa painossa tuntua - kamalaa! Nismo ja Nemo sekä Wilma ovat hoitaneet vahvasti lenkkikaverien virkaa. Nemon jalkakipukin on tipotiessään, mutta polvi se vaan löystyy löystymistään..höh..Huomenna Nemo menee silmäpeilaukseen, katsotaan onko näkö kunnossa.

Huomenna vapaapäivä - jihuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti