Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

9.2.2012

Niisto ja takaakierto

Otsikossa maanantain agitreenien pääkohdat ja molemmat sellaisia, jolloin meillä herkästi napsahtaa Hiskin kanssa rima alas. Hiski ei normisti ole mikään pudottelija, mutta näillä kahdella ohjauksella olen huomannut että jos rima putoaa niin silloin se usein putoaa..vika on varmaankin kyllä minun huonossa liikkeessäkin "pois alta" osittain.

Oikein kivat treenit ja lämmiteltiin ihan superhyvin. Mä mieluusti näin talviaikaan treenaan kerralla, eli lämmitän Hiskin, treenaan, jäähdytän ja sitten pois. Sopii meille ehdottomasti parhaiten pakkasilla.

Voi miten sillä niiston kulmalla, tai mun asennolla olikin väliä riman pysymiseen. Ekalla kerralla rima alas, mutta tiputtelu (ja muutkin virheet) jäikin sitten siihen. Takaakierroissa pysyi kaikki ja toistoilla niistoissakin kaikki pysyi ylhäällä. Oujee! Oma liike oli alkuun vähän sellaista töks töks takkuavaa, mutta loppua kohden ihan ohjauksen näköistä. Elinan mielestä se oli oikein sujuvaa, mikä tietysti lämmitti mieltä. Kontakteja A:lla - hyvät alasmenot! Hiski otti taas kohtuullisesti lämpöä treenaamisesta ja olikin sitten palkkauksessa jälleen pikkuinen porsas..hmm..Loppuun kepeille lähetyksiä ja vau kun meni hyvin!

Pakkaset palasivat jälleen..onneksi vkonloppu näyttää pakkasten suhteen valoisalta myös Nismon ja Nemon osalta. Nyt pikkuiset hiippurat ovat hoitaneet "sylikoira" virkaa sohvalla ja tehneet pikkuisia temppuja ja tokoa. Niissä on potkua ja virtaa pian melkein ärsyttävyyteen asti kun ovat tottuneet hieman aktiivisempaan elämään kuin pihalla juoksenteluun ja pikkuiseen sisätokoiluun..noh, kevät on tulossa! Lauantaina ne pääsee taas mun mukaan töihin :) . Ollaan menossa myös Hyvinkäälle koirauimalaan parin vkon päästä, kiva katsoa mitä ne tykkäävät. Jatkossa olisi tarkoitus Wilman kanssa käydä - tekisi varmaan hyvää lihaksistolle ja olisi hyvä jos se oppisi oikean uimatyylin eikä räiskisi vettä ihan hulluna.

Eilen Wilman kanssa lenkkiporukassa - kiitos Kati ja Tuija! Oli kyllä kirpsakka sää kiitos tuulen. Wilman eka kontrollikäynti lisäravinnetestin osalta lähestyy ja edelleen näyttää ihan ok:lta. Ei mitään ihmeitä tietenkään, mutta ei mitään huonoakaan ja iltaiset "kipuravit" ovat melkein kokonaan loppuneet. Vino se on edelleen painopisteiltään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti