Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

18.5.2013

Kokeeseen menossa...

...siis se toko-koehan on jo viikon päästä?! Tämä BH:n suorittaminen aiheutti meille hirmuisen huuman ja onnitteluja sateli kauheasti - KIITOS kaikille! Niinpä emme ole tehneet treenisuunnitelmaa lainkaan, ei sitten yhtään. Hmm...ja nyt kun jääviä tuli tahkottua pitkään paikallaan muuttuneiden sääntöjen takia, hyppyä ei ole otettu ollenkaan ja se seisominen...

On siis sanomattakin selvää että vaikka jännitän koetta, en ota siitä tulospaineita - mennään sellaisella missä me nyt mennään asenteella ja katsotaan mitä aletaan työstämään. Reilua Nismolle :). Kiinnitetään huomiota häiriönkestoon ja siihen ettei niitä haukkumisia tule tokossakaan.

Ensin piti olla kaksi koetta, sekä la että su mutta sunnuntai on nyt pyhitetty meidän pienelle Lassille joka täyttää jo 16 -vuotta!!! Ei mene montaa vuotta kun se on jo oikeasti aikuinen..

Sitten se treenisuunnitelma :

MA - paikallaolo, hyppy
(kotona)
TI - seuraamiset (hihnassa), paikallaolo häiriössä - täytyy ottaa kodin ulkopuolella.
Tiistaina myös ryhmätreenit eli siellä sitten seuraamisen vahvistamista ja hyppy. Kaikki seuraamiset hihnassa koska sitä tulee tehtyä niin pirun vähän ja Nismo ei tajua olevansa "töissä" kun hihna on kiinni. Ihan oma moka.
KE - jäävät - jos tökkii jompikumpi niin sitten vain sitä, Nismo sekoittaa helposti, turhautuu ja treeni menee hukkaan
TO - perusasennot, luoksetulo
PE - kokeenomainen suoritus kylillä tai muussa höiriössä ihan superpalkalla

...ja sitten lauantaina kokeeseen :) . "Paperilla" näyttää ihan hirmuisen hyvältä suunnitelmalta!

Miten tämä viikko on tuntunut niin kovin kiireiseltä?? Olen tullut kotiin, lähtenyt lenkille, käynyt potkuttelemassa hihnalenkin jälkeen, kotihommia ja sitten kello onkin jo kaksitoista??

Hiski jatkaa rauhaksiin sairaslomalla ja liikkuu puhtaasti - hyvä HISKI!

Ate rakas on treenannut tokoa/tottista hoffien kanssa ja Wilma on jopa näyttänyt ihan kelvolta :) . Se paineistuu helposti ja koska on meidän "vammainen" niin siltä ei vaadita juurikaan tällaisia asioita vaan tehdään vähän eri tavalla. Aten kanssa se menee kivasti nykyään.

Torstaina oli Iitan agitreenit..kontaktit, voi hemmetti - mä oon oikeasti onnistunut!!! A on juoksumallinen edelleen ja mietin muutanko....ja tulin siihen tulokseen että en ainakaan toistaseksi. Sen puomi on niin ihana ja itsenäinen. Iitallla oli selkeästi kuuma torstaina ja menimme treeneihin kävellen - Nismo ja Nemo tulivat myös samalla lenkille. Opeteltiin myös välistävetoa ja keppejä verkoilla. Kepeistä tykkäsin, välistävedossa se oli vähän kysymysmerkkinä mutta palkkauksella ymmärsi ainakin alun :D ! Helppo koira treeneissä, niin hemmetin helppo. Ei sitä kiinnosta kukaan tai mikään, ei möykkää, ei mitään.

Tänään tultiin Nismon ja Nemon kanssa vielä duuniin, viimeinen lauantaivuoro tälle kaudelle. Syyskuussa sitten taas :) .

Arvatkaa muuten...kun minun rakas mieheni on sellainen keksijä ja tavaroiden (romun!) kerääjä...ja sitten se aina rakentaa niistä kaikenlaista hirmuisen tärkeää. Taitavahan se on, ei mulla riittäisi hermot tai osaaminen mihinkään tuollaiseen..viimeisin tekele on JYRÄ! Siis sellainen mönkijän perässä vedettävä millä saa treenikentän tasoitettua. Hih ;)4 kommenttia:

 1. Tuuria kovasti kokeeseen! :)
  Vedä fiiliksellä!!!
  Harmi kun en pääse... noh ilmoitin NuPun kokeeseen.

  VastaaPoista
 2. Nii ja se on lana eikä jyrä ;)

  VastaaPoista
 3. Siis sillä on sekä lana että jyrä! Tää jyrä on ihan betonista valettu sellaiseen muottiin...:D !

  Ja kiitos, YRITETÄÄN vetää fiiliksellä. Se olisi tavoite..

  VastaaPoista