Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

2.5.2013

Työt haittaa harrastuksia..

Onneksi illat on valoisia ja onneksi on rakas Ate joka pitää huolta laumasta kun mä huitelen töissä pitkää päivää. Keväät ja syksyt on pahimpia tapahtumien yms takia, kesäksi onneksi taas helpottaa. Valoisat illat ovat mahdollistaneet sen että lauma pääsee vielä minunkin kanssa liikkeelle kun tulen kotiin.

Treenattu on! (ei kyllä tarpeeksi kun ei muka oo ehtiny)

Projektitreeni nro 8

Hyrsylän suunnalla, hiekkamontulla.

Hihnassa seuraamisia, käännöksiä ja perusasentoja. On ollut vaikeuksia ymmärtää että on hommissa kun on kytkettynä, mutta nyt toimi hyvin vaikka epäilin että montulla olleet metsäneläinten papanakasat veisivät voiton..ei haistellut yhtään. Kerran haukahti, mutta kiellosta hiljeni eikä aloittanut uudestaan. Topakkaa tekemistä oli, sydän sulaa kun pieni sintti siellä jalan juuressa seuraa niin tosissaan. Ihmisryhmää yhdellä koiralla ja yhdellä ihmisellä :D . Kiitos Heidi ja Turre jälleen! Pelkkiä istumisia ja sen vahvistamista. Paikallaolossa nousi istumaan, palautuksesta jäi..

Projektitreeni nro 9

Kotikentällä, häiriönä Pimu ja Kati sekä Wilma & Iita ja Ate :D

Lyhyt seuraaminen, keskittyminen hitaaseen - ei luullut että tulee jääviä vaan piti hyvin paikkansa. Taas topakkaa tekemistä ja täydellä sydämellä. Luoksetulo oikein mainio, tulee lujaa ja päättäväisen näköisenä. Paikallaolossa nousi taas istumaan...hmm...Perusasennossa pysymistä niin että olen vieressä passiivinen.

LÄKSYÄ itselle - tee paikallaoloja sisätiloissa jokaikinen päivä, lyhyitä, mukavia, varmoja!

APUA APUA APUA se koe on jo kohta!!! *hengittää paperipussiin*


Kickbike on saanut kyytiä Iitan vetäessä ihan intopinkeenä. Melkein kotiovelta lähtee sopiva, reipas 6 km pitkä oleva pätkä joka on hyvä käydä potkuttelemassa ihan arki-iltaisinkin. Jarrut on ollut korjauksessa jo pariinkin kertaan eikä ne oikein pidä kun vetoa on paljon. Sitten lasketaankin vaan menemään niin että pelko hiipii mukana :D . Huiput on reipasta 50 km / h mitä ollaan menty. Matkana tuollainen 6 km on sellainen että mennään koko matka erinomaisella vauhdilla - pidemmillä reissuilla pudottaa raville mutta juoksee hyvin ja innokkaasti. Hyrsylässä on käyty potkuttelemassa Heidin kanssa, siinä mukava 8 km pätkä hiljaisella hiekkatiellä :). Joku "asiantuntija" valaisi meitä viimeksi että tuollainen vedättäminen on eläinrääkkäystä...just joo..koirilla on viimisen päälle kamat, ne lämpätään ja jäähdytetään, juotetaan ja tauotetaan...pöh.

Hiskillä on ollut kupoli hieman sekaisin koska Iitan juoksu on ilmeisesti nyt parhaimmillaan..Wilma myös ilmoitti sille että jos yrittää sitä astua niin selkään tulee :D .

Pikkuinen Nemonen on kunnostautunut tottistreeneissä ja osoittanut kehittymisen merkkejä vanhana poikana :) .

Flunssa on kokonaan jäänyt ja askel on taas kevyt - lenkkeilty ollaan siis taas täydellä teholla. Iloisena sitä katsoo koiria jotka ovat onnessaan lähdössä aina matkaan mukaan.

Tällä viikolla tarkoitus vielä Heidin kanssa treenata, sitten vaan jotain pientä kotosalla, ei isompaa...sitten katsotaan mitä tapahtuu..voi että kun voi jännittää.

2 kommenttia:

  1. Jos tarttet treeniin häiriötä, niin kysy meitä. Mun pitäis kans treenata siihen bh-kokkeeseen, mutta ehkä joskus toiste. Nyt on toko-moodi päällä... :)

    VastaaPoista
  2. Oujee - joo kimppatreenejä ehottomasti ja munhan täytyy tulla myös teidän kotia katsomaan :) !

    VastaaPoista