Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

22.5.2013

Tokoa tokoa..

Ollaan oltu kohtuullisen ahkeria ja pysytty melkeinpä suunnitelmassa ;)

Maanantaina ensin paikallaolo - menee hyvin ekasta ja nousee ekasta mutta välissä alkoi jotain sekoilemaan, nousi taas istumaan ja ravisteli turkkia - mäkäräisiä?! Lopetettiin sitten lyhyempään, onnistuneeseen kun rauhallisesti makoili. Paljon palkkaa :). Hypyssä sitten ekalla kerralla muisteli että mitäs se "seiso" tarkoittikaan ja tupsahti istumaan esteen toiselle puolelle. Nostin seisomaan ja palkkasin kauheasti, tulos oli toivottu ja asia meni hyvin muistiin :). Muutama toisto ja kaikki oikein! Ainut mihin pitää kiinnittää huomiota on se että se on ihan viittä vaille ettei varasta hypylle...tehtiin siis myös pelkkää lähestymistä kohti estettä.

Tiistaina en sitten enää ottanut hyppyä kun se onnistui maanantaina niin hyvin. Seuraamisia ja kaikki hihnassa, lyhyempää ja pidempää pätkää, pysähtymisiä, käännöksiä, rytminmuutoksia ja esim juoksussa myös täyskäännöksiä jne. Palkkana oli tonnikalaa ja loppupalkkana porkkana ;) . Eka lähtö oli sellainen että ei pitänyt kontaktia...siitä "höpö höpö" huomautus ja alkoi sujumaan. Teki superiloisesti!

Tässä rakkaan Aten ottama kuva :Iiten kanssa menivät paikallaoloon ja taas meni hyvin ja nousi hyvin mutta niitä hememtin mäkärisiä on pakko napsia?! Taas onnistunut lopetus..tämä taitaa nyt olla se suurin kompatuskivi tällä hetkellä. Piru vie..

Nemo häröili omiaan, touhusi ja otti muutaman perusasennon :) . Aamusta ne oli Nismon kanssa mun ja Iitan mukana Helillä koiratreffeissä. Hyvin meni Iita tyttönen kahden beussin ja kolmen labbiksen kanssa yksiin - siinä ne pihassa painivat ja juoksivat ympyrää onnessaan. Nismo ja Nemo saivat kunnian juoksennella ihan kahestaan etteivät jää porukan jalkoihin. Heli oli tehnyt mulle ja Heidille herkkuja ja mikäs sen mukavempaa - istuskella maalaismaisemassa herkkujen keskellä ja katsoa kun koirat juoksevat.

Metsäkoirat ovat poistuneet erään hiekkatien varresta (ainakin oletettavasti) ja mä oon hyödyntänyt sitä vahvasti iltalenkeillä. Myös Wilma on liittynyt lenkkiporukkaan kun alusta on hyvä! Ja nyt kun Hiski on saikkarilla niin ei se Wilma oikein yksinään tykkää vapaana juosta..menee sellaiseksi seisoskeluksi mistä ei ole sen kunnolle tai ylläpidolle mitään hyötyä. Wilman mielestä koko lenkin paras kohta on ne ojat mihin voi mennä kahlaamaan :D !

...tänä aamuna sitten tuli ilmo että toko-koe on peruttu...yritän saada Kirkkonumelle tai Helsinkin paikkaa samalle päivälle kun oltiin jo valmsitauduttu että ollaan menossa :).


2 kommenttia:

  1. Waude, hyvä kun oot muistanut treenata hihnassa :)

    Oli kyllä kivat rehvit ja sapetti lähteä töihin!

    VastaaPoista
  2. Pakko oli laittaa se oikein suunnitelmiin kun tulee aina treenattua sellaista mikä on helppoa...

    Toivottavasti nähään taas pian :) !

    VastaaPoista